GHOSTS ON MARS? : Νέο “πρόσωπο” εμφανίστηκε στην επιφάνεια του Άρη.

By Αντρέι Κοτσεργκιν

Πριν από μερικές μέρες η ESA (Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία) δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια “Αγγελική Μορφή” να πλανάται στην επιφάνεια του Άρη…

Οι ειδικοί της υπηρεσίας απέδωσαν το φαινόμενο σε “σύγκρουση μετεωριτών” η οποία ξεσήκωσε ένα κύμα αερίων και σκόνης, από την επιφάνεια του Άρη, και το οποίο σχημάτισε την παραπάνω εικόνα.

Να όμως που από σήμερα η όλη φάση περιπλέκεται μιας και πριν από μερικές ώρες διέρρευσε μια νέα φωτογραφία από την αποστολή στον Κόκκινο πλανήτη.

Και με μια πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς ότι ο “Άγγελος” βρήκε τον μάστορα του…

Ghosts on Mars?

Άραγε ο μάστορας του Τρόμου John Carpenter στάθηκε προφητικος μέσα από την ταινία του?

Το πρόσωπο (?!) που απεικονίζεται στην φωτογραφία φημολογείται ότι εμφανίστηκε μόλις για λίγα λεπτά όμως επίσης ακούγεται ότι ΔΕΝ εμφανίστηκε μονάχα σε ένα συγκεκριμένο σημείο αλλά αντίθετα εθεάθη και στους δύο πόλους του Άρη! Σε αντίθεση με τον “Άγγελο” που βρέθηκε μόνο στον δυτικό.

Το ύποπτο της όλης υπόθεσης είναι ότι σε σύγκριση με την περίπτωση του “Αγγέλου” αυτή τη φορά η φωτογραφία ΔΕΝ δημοσιεύτηκε από την ίδια την ESA αλλά διέρρευσε στο ίντερνετ από μια “ανώνυμη πηγή”.

Και εδώ είναι που το πράγμα γίνεται ακόμη πιο περίεργο…

Με καθυστέρηση αρκετών ωρών η ESA με επίσημη τοποθέτηση της παραδέχτηκε την γνησιότητα της φωτογραφίας. Μάλιστα αυτή τη φορά βγήκε στα κανάλια αυτοπροσώπως ο υπεύθυνος της, ιστορικής, αποστολης στον Άρη, συνταγματαρχης (και πρώην αστροναύτης / Εθνικός ήρωας στις Η. Π. Α.) Marcus Aurelius Belt, και έκανε μια δήλωση / “διευκρίνηση” γύρω από το παράξενο αυτό “φαινόμενο“.

Δεν ξέρουμε ποιος δημοσίευσε την φωτογραφία… Χωρίς την έγκριση μας. Θα διεξαχθεί έρευνα.”

Όσον αφορά το “φάντασμα” (ή τον “δαίμονα” αν προτιμάτε…) όταν ρωτήθηκε ο κύριος Belt το πρόσωπο του χλωμιασε και ο ίδιος άρχισε να… Τραυλίζει…

“… Προφανώς είναι ένα.. Εμ φαινόμενο που έχει μια φυσική… Επιστημονική εξήγηση… Πιθανότατα οφείλεται στους ανέμους ή σε κάποια έκρηξη ηφαίστειου στην επιφάνεια του πλανήτη.”

Στην ερώτηση αν βλέπει ο ίδιος ένα “πρόσωπο” στην φωτογραφία ο Belt από χλωμός έγινε ξαφνικά πιο ” κόκκινος “και από τον ίδιο τον Άρη και αρνήθηκε να σχολιάσει ” θεωρίες συνωμοσίας και σενάρια κακής επιστημονικής φαντασίας “ και αφού ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του έσπευσε να αποχωρήσει, φανερά αγχωμένος και βιαστικός…

Οι πρώτες αντιδράσεις των θεατών που παρακολούθησαν την συνέντευξη του Belt, στο δίκτυο FOX, μέχρι στιγμής ποικίλουν. Αρκετοί κάνουν λόγο για ” απτές αποδείξεις γύρω από την ύπαρξη του Θεού” και προφανώς ακόμη περισσότεροι υποστηρίζουν ότι γινόμαστε μάρτυρες της ανακάλυψης ενός εξωγήινου πολιτισμού και δεν αποκλείουν το σενάριο σύντομα ως ανθρωπότητα να έχουμε “στενές επαφές τρίτου τύπου” με τους κατοίκους ή τα” φαντάσματα “του Άρη. Επίσης ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους μερικές “αιρέσεις” που προσπαθούν να προσηλυτισουν ακόλουθους, μέσω σελίδων ή προφίλ στα Social Media, επικαλούμενοι την εμφάνιση “πανισχυρων όντων από άλλες διαστάσεις” ή ακόμη και τον “Θεό ” τον ίδιο!

Φυσικά ίσως τα δύο αυτά φαινόμενα να οφείλονται απλά στα παιχνίδια ενός γυμνού και μελαγχολικου μπλε “Θεού” ο οποίος κατοικεί στον Άρη από εποχές Ψυχρού Πολέμου!

Πέραν όμως του χαβαλέ και κρατώντας αποστάσεις από θεωρίες συνωμοσίας σας προτρέπω να τσεκάρετε τις δηλώσεις του Belt μιας και φανερώνουν έναν έμπειρο ηγέτη, εθνικό ήρωα και πρώην αστροναύτη (δηλαδή έναν άνθρωπο που πέρασε όλη του την ζωή παίρνοντας ψύχραιμες και κρίσιμες αποφάσεις ζωής ή θανάτου…) να τρέμει, κυριολεκτικά, μπροστά στην αναφορά γύρω από ένα “πρόσωπο” που κόβει βόλτες επάνω από την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη…

Δείτε το επίμαχο βίντεο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: